GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Sarıt Ortaokulu

Kas

Okulumuz duvarları Müdür Yardımcısı Süleyman PAMUK tarafından resimlerle süslendi. Kendisine teşekkür ediyoruz

Kas

Atatürk büstü ve çevresi yenilenerek şık bir görünüme kavuşturuldu.

Kas

Okulumuzun tüm koridor ve sınıfları komple boyandı.

Kas

Okulumuzun çamurlu olan bahçesi Şahinbey Belediyesinin katkılarıyla güzel bir görünüme kavuştu.

Okulumuzun giderleri yenilendi.

Kas

Okulumuzun eskimiş olan su deposu yeni temiz ve sağlıklı olan su deposu ile değiştirildi.

Kas

Okulumuzun çatısı komple onarılarak akan sınıflar sağlıklı bir ortama kavuştu.

Kas

Okulumuz öğretmeni Burak KAYAALP tarafından öğrencilerimize mahalle arasında unutulmaya yüz tutmuş oyunlar tanıtıldı. Öğrenciler oyunlarla eğlenceli bir ders geçirdiler. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Müzik Öğretmenimiz Abbas SOĞUKPINAR´ın hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması

Eyl

Teog sınavının tarihi, sınav aşamaları ve hangi derslerden sınav olunacağı hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Sınava hazırlık sürecinde okul, veli, öğrenci işbirliğine dayalı; öğrencilerimizle doğru ve ilgili yaklaşım, onların maddi manevi ihitiyaçlarının karşılanması, öğretmenlerimizin önerileri doğrultusunda hareket edilmesi gibi önemli noktalarda bilgilendirme yapılmıştır.Velilerimizin bu ilgili ve duyarlı davranışlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Küçükler Futbol Takımı 07.03.2016 Tarihinde Düzenlenen Okul Sporları Mahalli Lig Futbol Turnuvasına Katılmıştır.