GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Sarıt Ortaokulu

Ekm

Bursluluk sınavında başarı gösteren öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz. Darısı diğer öğrencilerimize inşallah

Ekm

Okulumuz Bahçe Çizgileri Çizildi. Katkılarından dolayı Şahinbey Belediyesine teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Dış Cephesi İyileştirme Çalışması Yapıldı.

May

TÜBİTAK 4006 Fuarımızın 2. sini 22/05/2019 tarihinde Şube Müdürümüz Hüseyin KAYA ve Celal ARSLAN ile birlikte yaptık. Katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür ederiz.

May

Spor Şehri Gaziantep BOCCE YILDIZ Kategorisinde erkek ve kızlarda İl 2. liği ve 3. lüğünü Kazandık.

May

Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrencileri Okulumuzda Etkinlik yapmak üzere okulumuza geldiler. Öğrencilerle bir çok etkinlik yaparak eğlenceli vakitler geçirmemize katkı sundular. Okul duvarına boyam aetkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz için maddi anlamda da bir çok destek sunarak öğrencilerimizi mutlu ettiler. Katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Geçmişe Nostaljik Bir Bakış

Şbt

Öğretmenler Odasının zemini seramik döşendi. Yeni mutfak tezgahı ve dolpları yapıldı. Pencereler yenilenerek zebra perde takıldı. Öğretmenlerimiz için nezih bir mekan haline geldi. Öğretmenlerimizin çalışmasında olumlu katkı sunması dileğiyle emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuza kütüphane kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Yeni kitaplıklar yapılarak görsel anlamda şık bir kütüphane havası kazandırıldı. Perdeler zebra perde ile değiştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği'nden Anlamlı Etkinlik

Gaziantep Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Hüseyin Özkale ve dernek üyeleri, Gaziantep'in Şahinbey İlçesi Sarıt İlkokulu'na masa, sandalye ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundular.

Taraftar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse'nin destekleriyle gönderilen Beşiktaş formalarını da çocuklara hediye ettiler.

May

Tübitak 4006 Bilim Fuarımızı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan KACABAŞ ile birlikte yaptık. Katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

May

İstanbul Üniversitesi OREM (Orman Endüstri Mühendisleri Öğrenci Kulübü) olarak yeni kalplere ulaşmak üzere bu sene 9. sunu gerçekleştirecekleri "Kalemimi Ver Geleceğimi Yazayım" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yard. Doç. Dr. Öznur ÖZDEN başkanlığında Sarıt Ortaokulunu ziyaret ettiler.