GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Sarıt Ortaokulu

Mrt

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN OKULUMUZDA ''BU OKULDA ŞENLİK VAR'' PROGRAMI YAPILDI. KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Feyza AVBAZ'ın Gezegenler çalışması. Verdiği emekler için çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Feyza AVBAZ'ın Akvaryum çalışması. kendisine teşekkür ediyoruz.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erdal KILINÇ ve Şube Müdürü Mustafa TÜMAY Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Sınıf Kitaplıklarımız

Mrt

Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet TAHMAZOĞLU'na teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Gelişim Planı kapsamında LGS'ye girecek öğrencilerimizle TOBB Fen Lisesi ve Gülşen Batar Anadolu Lisesine gezi düzenledik.

Mrt

24-28/02/2020 tarihleri arasında Gaziantep genelinde yapılan Bocce Turnuvasında küçük erkeklerde Gaziantep birinciliği, yıldız kızlarda Gaziantep ikincisi olan öğrencilerimizi ve emek veren Beden Eğitimi Öğretmeni Muhammet Taha İLHAN'ı tebrik ederiz.

Mrt

24-06/03/2020 tarihleri arasında Gaziantep genelinde yapılan Badminton Turnuvasında öğrencilerimize ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Muhammet Taha İLHAN'a başarılar dileriz.