GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Sarıt Ortaokulu

Kas

Okulumuz ortaokul öğrencileri arasında kitap okuma yarışması yapılmaktadır. Yarışma ödüllü olup 1. olan öğrencimize bisiklet 2. ve 3. olan öğrencimize de sürpriz hediyeler verilecektir. Yarışma şartlarını Türkçe Öğretmenimiz Burak KAYAALP ve Rehber Öğretmenimiz Vakkas KORKMAZ´dan öğrenebilirsiniz.

Kas

2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Temsilcisi Ali Bayram GÖZLER seçilmiştir.

Kas

Türkçe Öğrt. Burak KAYAALP, Sınıf Öğrt. Ahmet Hilmi BEKTAŞ, Yemekhane görevlisi Hacer TURP ve Öğrencimiz Hüseyin EVRAN´a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Programını hazırlayan Okulumuz Sınıf Öğretmeni Mehmet KARASU´ya teşekkür ederiz.

Kas

Yangın eğitiminde öğretmenlerimize yangın esnasında yangın tüpünü nasıl kullanmaları gerektiği öğretildi.